Website laten maken

Geef een project volledig uit handen. Wij maken een volledig uniek ontwerp en zetten dit om naar WordPress of een CMS naar keuze. Geen templates, geen onlogische UI en zeker geen generieke website. Wij bekommeren ons om de website, zodat jij je kan focussen op andere zaken.

website-1

Jouw tools

Jij bepaalt hoe wij de website bouwen. Wij hebben ervaring met alle populaire frameworks en vrijwel iedere page builder. Zo werkt de website precies zoals jij het wil.

service-front-3

Onze service

Een website is pas af, als iedereen tevreden is. Kleine taakjes zoals de migratie van content, het installeren van plug-ins en het configureren van Google Analytics pakken wij graag mee.

website-3

Direct contact

Korte lijntjes, daar staan wij voor. Daarom werken samen via een platform naar keuze. Slack, Twist, Trello, WhatsApp of gewoon via de mail. Het is allemaal mogelijk.

Onderhoud & support

Onderhoud is belangrijk, dat hoeven wij jou niet te vertellen. Wij kunnen ondersteunen in preventief onderhoud, met trouble-shooting of zelfs namens jou je klanten helpen. Op vaste basis, of wanneer het nodig is.

mockups@2x

Let’s work together

Een website van Galaxy Coding doet wat je ervan mag verwachten. Laten wij samen iets moois maken.