Case

Pet QR

Huisdieren zijn als een kind voor mensen, die wil je niet kwijt raken. Helaas is de realiteit anders en raken er ieder jaar 80.000 dieren zoek. De slimme penning van Pet QR zorgt ervoor dat vermiste huisdieren sneller thuis komen. Zodra jouw dier gevonden is ontvang je een alert met de GPS locatie. De vinder kan direct contact opnemen omdat hij met de scan toegang krijgt tot informatie over het dier en jouw gegevens.

case-petqr-cat

Het begint met (een) code

Voor de penningen geproduceerd konden worden waren er eerst unieke webadressen en QR codes nodig. Het platform begon dan ook als generator en vanaf deze basis hebben wij het platform uitgebreid met een volwaardig adminpanel, een user panel en een eigen shop. Enkel de marketing website draait op WordPress, naadloos geïntegreerd met de rest van de website.

case-petqr-iphone

Meer verkopen met meer functies

Ons platform omvat alle functies die je mag verwachten bij een dienst als Pet QR. Gebruikers beheren eigen informatie, noodcontacten, de informatie over het dier en het abonnement. Commercieel maken affiliates, coupons en staffelkortingen het verschil. Functies die net als de subscriptions en het productbeheer door ons ingebouwd zijn.

Vertrouwen is wat telt

Potentiële klanten overtuigen, dat is het doel van de marketing website. De website is zo ontworpen dat een bezoeker op een duidelijke manier ziet wat Pet QR inhoudt en waarom hij of zij een penning aan zou moeten schaffen. Call To Action’s zorgen hier voor actie, samenwerkende partijen voor autoriteit.

case-petqr-preview

Project details

  • Diensten
  • + Webdesign
    + Front-end development
    + WordPress development
    + Back-end development
  • Opgeleverd
  • 12 april 2020

Laten we samenwerken

White-label design en development wanneer het jou uitkomt. Wel de lusten, niet de lasten. Laat je overtuigen en ga een eerste samenwerking aan.

Let's work together