Case

Een leadmachine voor Beton Ciré speciaal

Met beton ciré betonstuc is ieder huis of bedrijf te voorzien van een industriële betonlook. De website beton ciré speciaal geeft de vakmannen die dit aanbrengen een podium en maakt het bezoekers makkelijk om een offerte aan te vragen. Een uitgebreide kennisbank zorgt ervoor dat de website gevoerd wordt met organisch verkeer.

case-beton-offerte

De kracht van de eerste indruk

Voor bezoekers is het direct duidelijk welk resultaat er behaald kan worden met beton ciré. Sfeerbeelden van stoere badkamers, keukens en vloeren warmen de bezoeker op. De kennisbank en een handige kostencalculator houden de bezoeker vast. En het doel mag duidelijk zijn, hier vraag je een offerte aan!

beton-afb

Één ontwerp, zo aan te passen

Stalen deuren, domotica, er zijn altijd trends waar op ingehaakt kan worden, daarom is de site zo ontworpen dat er met minimale aanpassingen een nieuwe website gecreëerd kan worden met een eigen identiteit. Zo is er morgen misschien wel speciaalstaal.nl, zonder veel kosten of inspanning.

Een duidelijk profiel

De bezoeker beantwoord een aantal simpele vragen, voor hij of zij offertes ontvangt. Zo weet men de juiste stukadoor aan de klus te koppelen, waarmee de kans tot een succesvolle lead het grootste is.

beton-cire-prev

Project details

  • Diensten
  • + Webdesign
    + Front-end development
    + WordPress CMS
  • Opgeleverd
  • Nog niet bekend

Laten we samenwerken

White-label design en development wanneer het jou uitkomt. Wel de lusten, niet de lasten. Laat je overtuigen en ga een eerste samenwerking aan.

Let's work together