Over ons

Galaxy Coding is een online agency voor online agencies. Met white-label webdesign en development op projectbasis, ontzorgen wij onze klanten sinds 2014.

De focus op online agencies is geen toevallige keuze. Wij worden gelukkig van het maken van mooie websites en sterke applicaties, niet van lange verkooptrajecten. Door te werken met een doelgroep die ons werk begrijpt hebben wij enkel project managers, designers en ontwikkelaars nodig. Dat scheelt gedoe én kosten. 

White-label

Al het werk wat wij afleveren is vrij van referenties naar Galaxy Coding, het is voor de eindklant namelijk niet relevant dat werk uitbesteed is naar ons. Indien gewenst kunnen wij deze toezegging ook formaliseren door het tekenen van een NDA.

ondemand

On-demand

Wij werken zonder vaste contracten, strippenkaarten of andere verplichtingen. Andere bureaus huren ons in als zij handen tekort komen, consequent werk uit willen besteden of te maken hebben met tijdelijke uitval van vaste krachten. Ieder project staat op zichzelf, enkel de kwaliteit van het werk moet ervoor zorgen dat onze klanten nieuwe projecten bij ons neerleggen.

Laten we samenwerken

White-label design en development wanneer het jou uitkomt. Wel de lusten, niet de lasten. Laat je overtuigen en ga een eerste samenwerking aan.

Let's work together