WordPress development

Wij maken WordPress websites en WooCommerce webshops op maat. Ieder ontwerp vertalen we naar een responsive WordPress thema. Ook ontwikkelen we maatwerk plugins en leveren wij ondersteuning. Wij zijn gek op WordPress.

service-wp-1

WordPress, maar dan anders

In ieder thema verwerken wij Advanced Custom Fields waardoor, zonder ooit ook maar een regel code te zien, elke eindklant gemakkelijk alle elementen van zijn website kan aanpassen. Ook strippen wij de back-end om voor reguliere gebruikers om WP net dat beetje gebruiksvriendelijker te maken.

service-wp-2

WooCommerce Webshops

Met WooCommerce is WordPress meer dan alleen een CMS. Deze uitgebreide WordPress plugin maakt van de WP website een volledige webshop. WooCommerce kent voor ons geen geheimen en met onze maatwerk oplossingen kunnen wij elk type (online) shop realiseren.

service-wp-3

Onderhoud

Ook het beheren van updates, back-ups, performance checks en het maken van rapportages kan je aan ons overlaten. Wij hebben ruime ervaring met het herstellen en beveiligen van WordPress websites. Ook na vijven staan wij klaar om problemen te verhelpen.

Pet QR project
Project

Pet QR

Zo bouwden wij het gehele Pet QR platform. Van slimme marketingsite & shop, tot het hele systeem waar deze dienst om draait. Met een eigen ontwerp, de toepassing van WordPress en Laravel komen al onze diensten samen in dit project.

Meer informatie

Andere diensten

img
Front-end development

Wij creëren de beste gebruikerservaring voor desktops, tablets & smartphones. Onze ervaren front-end ontwikkelaars werken met de nieuwste technieken.

Meer informatie
img
Back-end development

Laravel, Ruby-on-Rails en Python. Dit is slechts een greep uit de back-end development frameworks die wij met veel plezier gebruiken.

Meer informatie
img
Web design services

Onze webdesigners maken creatieve en opvallende ontwerpen, volgens de laatste design trends. Mobile-first en met de gebruiker in het achterhoofd.

Meer informatie

Laten we samenwerken

White-label design en development wanneer het jou uitkomt. Wel de lusten, niet de lasten. Laat je overtuigen en ga een eerste samenwerking aan.

Let's work together