development-4-2x

Web design services

Onze webdesigners maken creatieve en opvallende ontwerpen, volgens de laatste design trends. Mobile-first en met de gebruiker in het achterhoofd. Dat betekent dat wij niet alleen elke dag ons best doen om de mooiste website te maken, maar ook de de beste.

service-design-1

Wireframes

Met één klik verlaat een bezoeker een website. Het maken van een wireframe geeft ons de kans om goed na te denken over gebruiksvriendelijkheid en stelt de klant in de gelegenheid om mee te denken over de indeling en navigatie van de website.

service-design-2

Responsive

Mobiele telefoons, tablets, computers en zelfs koelkasten. Een website is vanaf vele apparaten te bezoeken. Responsive design zorgt ervoor dat de bezoeker op elk apparaat de best mogelijke ervaring zal krijgen.

service-design-3

Feedback is altijd welkom

Wij geloven in onze webdesigns, maar weten ook dat er altijd nog wat kleine wijzigingen gewenst zijn. Daarom is een feedbackronde altijd inbegrepen. Samen gaan wij voor het beste resultaat.

Pet QR project
Project

Pet QR

Zo bouwden wij het gehele Pet QR platform. Van slimme marketingsite & shop, tot het hele systeem waar deze dienst om draait. Met een eigen ontwerp, de toepassing van WordPress en Laravel komen al onze diensten samen in dit project.

Meer informatie

Andere diensten

img
Front-end development

Wij creëren de beste gebruikerservaring voor desktops, tablets & smartphones. Onze ervaren front-end ontwikkelaars werken met de nieuwste technieken.

Meer informatie
img
WordPress development

Wij maken WordPress websites en WooCommerce webshops op maat. Ieder ontwerp vertalen we naar een responsive WordPress thema.

Meer informatie
img
Back-end development

Laravel, Ruby-on-Rails en Python. Dit is slechts een greep uit de back-end development frameworks die wij met veel plezier gebruiken.

Meer informatie

Laten we samenwerken

White-label design en development wanneer het jou uitkomt. Wel de lusten, niet de lasten. Laat je overtuigen en ga een eerste samenwerking aan.

Let's work together