Front-end development

Wij creƫren de beste gebruikerservaring voor desktops, tablets & smartphones. Onze ervaren front-end ontwikkelaars werken met de nieuwste HTML, JavaScript en CSS technieken. Zo realiseren we een responsive website die voldoet aan jouw kwaliteitsstandaarden.

service-front-1

Jouw ontwerp, onze code

Of je nu Photoshop, Adobe XD of Sketch gebruikt, het maakt niet uit. Wij zetten jouw ontwerp om naar code zodat de website tot leven komt in iedere browser (IE11+). Precies zoals jij het voor je zag.

service-front-2

Altijd responsive

Ook als er geen mobiel ontwerp aangeleverd wordt, maken wij een responsive website. In dat geval bepalen onze ontwikkelaars hoe de website geschaald kan worden zodat de klant hier geen omkijken naar heeft.

service-front-3

Test, test, test

Voor wij opleveren testen wij de website altijd in meerdere browsers, op meerdere apparaten en slaan wij geen pagina over. Op die manier laten wij ruimte voor een feedbackronde waarin het echt alleen maar hoeft te gaan om de puntjes op de i.

Pet QR project
Project

Pet QR

Zo bouwden wij het gehele Pet QR platform. Van slimme marketingsite & shop, tot het hele systeem waar deze dienst om draait. Met een eigen ontwerp, de toepassing van WordPress en Laravel komen al onze diensten samen in dit project.

Meer informatie

Andere diensten

img
WordPress development

Wij maken WordPress websites en WooCommerce webshops op maat. Ieder ontwerp vertalen we naar een responsive WordPress thema.

Meer informatie
img
Back-end development

Laravel, Ruby-on-Rails en Python. Dit is slechts een greep uit de back-end development frameworks die wij met veel plezier gebruiken.

Meer informatie
img
Web design services

Onze webdesigners maken creatieve en opvallende ontwerpen, volgens de laatste design trends. Mobile-first en met de gebruiker in het achterhoofd.

Meer informatie

Laten we samenwerken

White-label design en development wanneer het jou uitkomt. Wel de lusten, niet de lasten. Laat je overtuigen en ga een eerste samenwerking aan.

Let's work together