Back-end development

Laravel, Ruby-on-Rails en Phyton. Dit is slechts een greep uit de back-end development frameworks die wij met veel plezier gebruiken. Met deze frameworks ontwikkelen onze back-end developers hoogstaande webapplicaties. Ook realiseren we complexe API integraties.

service-backend-1

Maatwerk applicaties

Hulp bij het uitwerken van ideeën, upgrades voor bestaande systemen of enorme nieuwe applicaties. Niets is ons te gek. Wij leveren maatwerk in de codetaal die jij wenst en zorgen voor een naadloze integratie met bestaande systemen.

service-backend-2

Mobiele applicaties

Native (iOS & Android) applicaties en mobiele webapplicaties, wij kunnen met beide uit de voeten. En het houdt niet op bij het ontwikkelen van de applicatie, wij dragen ook zorg voor updates en ondersteuning, indien gewenst.

service-backend-3

User first

Net als voor websites is het ook voor applicaties enorm belangrijk dat deze gebruiksvriendelijk ingericht zijn en goed werken. Daarom kijken wij vanaf de eerste stap door de bril van de gebruiker en reflecteren wij continu op de indeling en functies van de applicatie.

Pet QR project
Project

Pet QR

Zo bouwden wij het gehele Pet QR platform. Van slimme marketingsite & shop, tot het hele systeem waar deze dienst om draait. Met een eigen ontwerp, de toepassing van WordPress en Laravel komen al onze diensten samen in dit project.

Meer informatie

Andere diensten

img
Front-end development

Wij creëren de beste gebruikerservaring voor desktops, tablets & smartphones. Onze ervaren front-end ontwikkelaars werken met de nieuwste technieken.

Meer informatie
img
WordPress development

Wij maken WordPress websites en WooCommerce webshops op maat. Ieder ontwerp vertalen we naar een responsive WordPress thema.

Meer informatie
img
Web design services

Onze webdesigners maken creatieve en opvallende ontwerpen, volgens de laatste design trends. Mobile-first en met de gebruiker in het achterhoofd.

Meer informatie

Laten we samenwerken

White-label design en development wanneer het jou uitkomt. Wel de lusten, niet de lasten. Laat je overtuigen en ga een eerste samenwerking aan.

Let's work together