Conversie optimalisatie (CRO)

Stel je eens voor dat je website meer oplevert, zonder dat je moeite moet doen om extra bezoekers naar je website te halen. Dat scheelt je zomaar dagen werk en flink wat euro's marketingbudget. Met conversie optimalisatie is het mogelijk om iedere bezoeker meetbaar meer op te laten leveren.

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie is een optimalisatieproces waarbij we de kans, hoeveelheid en frequentie van individuele bezoekers die converteren verhogen. Een converterende bezoeker is iemand die tot transactie (aankoop, download of ander doel) over gaat.

Hoe verbeteren jullie de conversie van een website?

Wij verbeteren de conversie van websites door data te verzamelen, aan de slag te gaan met data, beïnvloedingsprincipes (en trucs) toe toe passen, drempels weg te nemen en de gebruiksvriendelijkheid van een website te verbeteren.

Een dubbeling van het conversiepercentage

Voor SpeedCovidTest verbeterde wij de website met welbekende urgentie-trucs (je kent ze van booking.com), nieuwe content met gebruik van verliestaal, exit-intent pop-ups en verbeteringen aan de layout. Binnen twee weken na implementatie was het conversiepercentage verdubbeld (+ 109,31%).

Speed Covid Test mobiel

Laten we kennismaken

Wij leggen conversieoptimalisatie graag persoonlijk aan je uit. Laten we vrijblijvend kennismaken, en dan vertellen we jou (binnen 24u) alles over je kansen voor conversie optimalisatie.